domingo, 16 de diciembre de 2012

Jornada 10; Escola Brafa - UB Catalònia

Pre-partit
Buf!
El que m'ha costat arribar al maleït camp... com diria el meu professor d'escacs, Pensaba que subía al cielo. Hem hagut de preguntar a un dels taxistes de la zona per saber ben bé on era el camp de l'Escola Brafa, el nostre rival d'avui.
Sabíem poca informació sobre el nostre rival, l'equipació i poca cosa més (xist). No sabíem la formació que utilitzaven, ni els millors jugadors del conjunt, ni els seus punts forts com tampoc els dèbils. Sortiríem a per totes i punt, sense excuses.
Dic això de sense excuses perquè avui no contàvem amb la presència del Pau, ja que finalment no ens l'han cedit. Una llàstima tenint en compte la qualitat del jugador, però guanyaríem fóssim qui fóssim.
El camp del Brafa ha estat batejat per majoria absoluta al vestuari amb el nom de La Jaula 2. Tot engabiat i una mica estret. El terreny de joc era a més similar al camp de les Llars Mundet (La Jaula). Podíem dir doncs, que ens trobàvem com a casa.
Poca cosa a destacar doncs del pre-partit. Charla de equipo al vestuari, idees clares, sabíem com havíem de jugar. Algun que altre jugador encara ara arribava tard per les nombroses dificultats per trobar el camp (com a mínim jo! (i el Joan també)) =).
Onze inicial, una mica d'escalfament, pinya de l'equip i com dèiem al principi, alineacions confirmades:
1. Joan Aldavert.
2. Ramón Obis.
3. Christian Guzmán.
4. Iván García.
5. Ian Marca.
6. Albert Puntí.
7. Pau Romaní.                                                          
8. Andrés Torres.
9. Jordi Codina.
10. Bernat "Berni" Arnal.
11. Camilo Moriones.
12. Víctor Collell.
13. Èric García.
14. Oriol Diéguez.
15. Miquel "Miky" Alcarria.
16. Tomàs Giró.

El partit
El partit començava puntual. A les 9:00 h. ja estaven els jugadors al camp i l'afició a La grada. Uns bancs que vam haver de portar. Algo és algo, quelcom és quelcom.
Al principi moments de desconcert, el joc no estava massa clar, semblava que nosaltres podíem aprofitar la defensa avançada del Brafa amb pilotes a l'espai. En alguna ocasió d'aquestes ens podríem avançar.
Tot i això, passàvem algunes dificultats, fins al punt que el Brafa s'avançava al marcador. Pilota a l'àrea que un jugador remata creuat, la pilota toca el pal i entra. Tranquil·litat, començar perdent no ve de nou!
Minut 10. 1-0.
Com deia, començar perdent no venia de nou. No ens preocupàvem massa per això, l'equip no estava desanimat i la graderia animava tot i que faltava la Cheerleader oficial Tomàs Mr. amb el seu inseparable Walkie Talkie. El xou de la banqueta!
Ara que, les passades en vertical no faltaven. Passada enorme del Berni al nostre DJ Codi que queda en un 1contra1 amb el porter. Codina xuta per l'escaire de primeres des de força lluny i firma l'empat!
Minut 14. 1-1.
Primera part entretinguda, però sense més gols. 1-1, partit força igualat, si algú s'havia d'avançar semblava que havíem de ser nosaltres, però no estava del tot clar. Partit igualat, tenint en compte la posició del Brafa era un rival més que digne. Sempre s'ha dit que no hi ha rival petit!
Jo sortia a escalfar a la mitja part juntament amb Tomàs Jr. (òbviament). Entraríem per l'Iván i per l'Andrés respectivament. A la primera part havia entrat el Miky per el Ruma.
Començava així doncs la segona part.
Seguíem una mica la dinàmica de la primera meitat. No massa clara la cosa, però amb el Cata lluitant.
I vam tenir recompensa.
El Berni es queda sol davant del porter després de driblar a un defensa. Amago disparo, es dribla també al porter i a porteria buida ens avança al marcador. Som-hi!
Minut 51. 1-2.
No hi havia treva. La pressió asfixiant del Catalònia dóna els seus fruits i el Camilo recupera una pilota a un dels centrals i marca fàcilment. ¡Dedicatoria incluida hacia la gradería, y en especial a la socia número 1 del Catalònia, la abuela del Christian, la que siempre da ánimos y cree en el equipo! ¡Grande Camilo! 
Minut 52. 1-3.
Un partit mai està tancat, i menys amb un resultat tan perillós com aquest. Gol del Brafa afortunat aprofitant un bot estrany de la pilota que soprèn l'Èric que fa una sortida en va. Avui tocaria patir.
Minut 60. 2-3.
Continuem anant a l'atac. Gol del Berni per relaxar els ànims que la graderia celebra com si haguéssim guanyat una lliga. Un gol transcendent. Molt important.
Minut 62. 2-4.
I per acabar-ho de rematar (o intentar acabar-ho de rematar) golàs de l'Oriol, aprofitant una enorme passada del Camilo que l'Uri defineix fent una vaselina al porter. Quina classe!
Minut 65. 2-5.
Semblava que a partir d'aquí ens podríem relaxar. Aquests quinze minuts havien de ser plàcids. O així pintaven les coses.
No va ser així.
L'àrbitre xiula una falta en contra a la frontal de la nostra àrea que el seu capità xuta amb solvència i la pilota entra per tot l'escaire. L'Èric arriba a tocar la pilota, però aquesta és imparable.
Minut 67. 3-5.
Molts jugadors demanaven el resultat. Ens descomptàvem! I més que seguiríem. A falta de deu minuts pel final, xut des de la frontal del mateix capità que novament res pot fer l'Èric. PATIREM I POCA BROMA, QUE LA GENT AMB PROBLEMES CARDÍACS SE'N VAGI DEL CAMP. MOLTES GRÀCIES.
Minut 70. 4-5.
I en aquests deu minuts van passar mil i una coses impossibles de relatar (fins i tot per mi!) =). L'àrbitre va ser sens dubte l'home del partit. Qualsevol acció mínimament dubtosa qualsevol dels dos equips aixecava els braços enlaire reclamant qualsevol cosa. MANS! FALTA! EEEEEEE FUERA DE JUEGO! ÁRBIT HÓSTIAS NO ME JODAS! ME HA DAO UN BESO JOER!
Centrada de còrner del Brafa que remata un jugador, bat l'Èric i el Berni la treu "sota pals", i salva el gol. Tots els jugadors del Brafa salten i reclament el gol, que la pilota està dins de la porteria. Més valdria no opinar, no sóc qui, però a mi m'ha semblat que la pilota entrava per poquet, uns dos metres o així. Errors els té tothom, i si són a favor, benvinguts siguin.
Partit esbojarrat, tot el Brafa atacant i sense jugar ja a futbol, l'objectiu era clar. No ens havien de marcar! Ho vam aconseguir i així vam assaltar La Jaula 2. I felicito al Brafa. Pel partit. Pel comportament. Podia haver acabat molt pitjor. L'àrbitre en va sortir viu, que és el que compte. ¿Qui sóc jo per puntuar l'actuació del col·legiat? Personalment, m'arriben a estafar a mi aquest gol i me'n vaig expulsat, així que, Felicitats Brafa i Enhorabona Catalònia! Lluitant per l'ascens!
I el més bonic del futbol, el companyerisme. Al final del partit salutació especial per Andrés Fernández Ruiz, jugador del Brafa i exjugador del Mític Martorell de les 1000 copes. El Martorell dels rècords. Un gran jugador i una gran persona que, fins i tot quan perd, se'n recorda dels vells amics i hem xerrat una estoneta. Andrés Fernández, Pol Dalmau, Albert Puntí, Pedro, Èric García, Christian Guzmán, Luís López, Eloi Martínez, Javier Acín, jo mateix,... quants moments viscuts amb el Martorell de les 1000 copes. Ai, que ploro! (Snif snif).

PD: Anem ja amb el Catalònia i amb l'1x1, que és el que interessa, ¿eh? =).

L'1x1


Joan Aldavert (Sonen les trompetes, arriba el Joan!). Sonaven les trompetes quan entrava al vestuari el Joan enmig de la Charla de equipo. I arribava amb força, està a tan sols dos gols de l'Èric en la lluita pel Zamora, avui retallant diferències novament. Cada vegada més segur. Acció destacada en un còrner que ha tret els punts. Ai quan s'enfada... que tremoli Catalunya i que tremoli Hulk!











Ramón Obis (Infranquejable). Aquest és l'adjectiu que més bé se li adapta dels que se'm poden acudir o dels que li he posat fins ara. Avui molt segur, moltíssim. Defensivament un monstre, ofensivament impecable, nou gran partit del Ramón. Ja ho diu ell; només marca els gols de tres en tres, o tres gols o cap. ¿Un FIFA Street a l'arribar a casa?









Christian Guzmán (Hola senyor DJ aixeca't, que no pari la festa (Hey Mr. Dj. get up, don't stop the party!)). PARTIDÀS, amb majúscules del Christian, un astre. Avui s'ha quedat sense marcar (cosa poc habitual en ell eh!) però ho ha compensat tot en defensa. Quin paio. Enorme, enorme, no tinc paraules... hauré d'ampliar el vocabulari amb aquest equip!









Iván García (Ramón i Iván, la millor parella de ball). Quan juguen aquests dos per bandes, la defensa del Catalònia pot estar tranquil·la. No el passen pràcticament mai, i, sent un dels més veterans de l'equip, ho dóna tot al camp i sent els colors com cap altre. Cada setmana més i millor!










Ian Marca (Plusquamperfecte). Doncs com l'Iván i el Ramón, ell i el Christian formen de les millors parelles de centrals de la lliga. Us semblarà extrany que els elogi tant a tots havent rebut quatre gols en el dia d'avui. Bah, que més dóna, són tots uns enormes jugadors i es mereixen això i molt més. L'Ian perfecte una setmana més, i com jo, segur que té ganes d'estrenar-se en lliga! (tot i que jo ho faré de puntera!) =).












Albert Puntí. (Busquets, Essien, Khedira, (bé aquest últim no) Song, Sissoko, Mascherano, Touré Yaya, PUNTÍMBAUER!) Per mi, el millor del partit (s'haurà de discutir amb el Berni). Avui ha lluitat cada pilota com si dins de poc fos la fi del món. Merda, ja he cridat el mal temps... ai el dia 21... en fi, avui perfecte perfecte. Destacadíssim en el dia d'avui l'Albert, que com tots, es supera partir rere partit.











Pau Romaní "Ruma" (Treballador). Abans del partit el míster ens deia que cadascú havia de fer la seva funció al terreny de joc i la dels demés no. Doncs així de simple ho fa el Ruma, que compleix amb el seu deure com pocs altres, i quan aquestes passades verticals que rep acabin en gol, tornarà a tremolar Catalunya! Sí, sí, sí, ha arribat Romaní! (Els gols són com el Ketchup; pot ser que no et surtin, però quan en surten, surten tots de cop!).













Andrés Torres (Don Andrés sense lesions i moreno!). Que gran que és, quina classe que té, com passa la pilota, com l'acarona... Excels! que diria el Jordi Basté. Magnífic avui també, no ha vingut el Pau, però no per això tenim menys mig del camp, amb l'Andrés podem respirar tranquils que tenim benzina per un tub! (mai millor dit!).













Jordi Codina (Gerd Müller, Torpedo Codina!). Sembla ser que el Codina s'ha assebentat del mindundi aquest del Gerd Müller i dels seus 86 gols, i que Messi l'ha superat. ¿Doncs sabeu què? Codina vol marcar més de 86 gols en un any natural i ho vol fer amb el Catalònia! Torna a tremolar Catalunya i també Alemanya! Avui ha tornat a mullar i és pitxitxi de l'equip! (compte amb el Berni que t'està trepitjant els talons!) Lladre de tovalloles i nou Waterboy de l'equip? Estarà per veure =).













Bernat "Berni" Arnal (Sacrificat). Avui s'ha deixat la pell. Ha mort al camp. Ha mort per l'equip. Ha jugat de tot, ha fet de tot, ha marcat dos gols, n'ha salvat dos "sota pals", una assistència... que no li passin el vídeo del partit al benvolgudíssim Moya, que de ben segur que si el veu jugar tal i com està jugant, el vol encara més per l'Infantil A. I una meeeeeeeeeeeeeeerda, aquest és nostre.











Camilo Moriones (Olé como lo parte, el Camilo con su arte!). La alegría del equipo salió de titular y dio alegría. Dio alegría con su gol, con su carácter, con sus ganas, con su juego. Y sobretodo con la dedicatoria a la abuela del Christian. Qué tío, cómo lo vive y cómo juega. ¡Ya no le puedo decir que se parece a Alexis Sánchez porque por lo menos Camilo marca! ¡El tigre Falca.... ¡Camilo!!











Víctor Collell (Hora d'autoavaluar-se!). Quan m'arribo a mi, li fallen les cames al cronista. ¿Què poso? Pf, normalet, esbojarrat com sempre per pujar per bandes i marcar, però un ha de tenir el cap per el que està fent i per el que ha de fer, i la meva feina és defensar! Així que res de peròs, tu ets defensa i punt! Que va, que estic dient meravelles de tothom, no fallaré jo, renoi! Gran partit del cronista i de l'ex Waterboy (m'han despatxat!) =(.












Èric García (Donant emoció al partit (i al trofeu Zamora)). Tants anys que porta jugant l'Èric, tanta veterania, un dels capitants de l'equip, immens jugador i immensa persna... conveçudíssims que aquestes errades no són típiques d'ell, però per el que deia abans segur que a ell no li afectarà per a res. Que no se'ns desanimi, és una de les peces fonamentals de l'equip!








Oriol Diéguez (Shhhhhhh). A callar tots, perquè l'Uri porta tres gols en lliga i potser no es planteja el rècord de Müller, però això de que el Christian porti tants gols... no pot ser! Quin golàs que ha marcat, i és ben curiós, perquè sempre que marca són autèntics golassos! Cada setmana millor, no només marca, sinó que transmet tranquil·litat a la línia atacant i té molta sang freda. Li haurem d'anar trobant un jugador referència de l'elit.













Miquel "Miky" Alcarria (Escaquista). Finalment vaig poder dir que SÍ, que el Miky va jugar a escacs quan era més petit, i era el meu etern rival, de l'Escola Auró! Recordàvem vells (o bells) temps mentre escalfàvem al pre-partit. Quan ha entrat a la primera part ha fet jugades destacadíssims d'extrem, ballant a la defensa rival quan volia i sense miraments.














Tomàs Giró Jr. (Filósofo). Les frases del Tomàs a la banqueta inspiren a un amb la seva retòrica ens té a tots enamorats. Com la frase del Ketchup i els gols. Molt bon partit del Tomàs, el polivalent de l'equip, que avui ha jugat d'interior, i ho ha fet doncs com sempre, realment bé. Està a totes i no se li escapa cap detall. Gran partit!









Dani López (Infartao). Los sustos que se lleva cuándo el equipo está apurado. Lo vive cómo el que más y eso le pasa factura en los momentos clave. Un día se desplomará en el terreno de juego por los nervios. Hoy, cada vez que había un rechace dirigido al banquillo, todos se tapaban la boca y exclamaban "¡ojo con el ojo!". =).











Josep de Gregorio (Tornant als terrenys de joc). Avui ja ha segut amb nosaltres a la banqueta vivint el partit intensament. Està algo millor del peu, i ens alegrem, que dins de poc estigui ja al 100%. Ara també assisteix a algun entrenament. Avui però rebia l'ajuda del tercer entrenador / delegat de l'equip!









Tomàs Giró Mr. (Waterboy, vull dir, Walkieboy!). El seu inseparable Walkie Talkie avui potser no feia tanta falta, la banqueta i els pares estaven quasi connectats. Es troba a faltar a la grada, però quan hi torni, es trobarà a faltar a la banqueta. Li està agafant el gust a això de ser delegat!






I la setmana que ve, l'últim partit de l'any, contra el Poble Sec. Penúltim classificat de la lliga, sabem que no hi ha rival petit i sortirem a mort, si és que el 21 de desembre no s'ha acabat el món. Felicitar com sempre a l'afició per haver vingut a aquestes hores inhumanes i per estar allà en tot moment, gràcies. Ens veurem divendres dia 21 al sopar-berenar, tots units fem força! (merda, el Copyright... aconseguirem la glòria, fins al final Catalònia!).

Víctor Collell

Espai per apostar
Estrenem aquest apartat amb la idea de que vosaltres els lectors pugueu apostar pels diferents partits de la nostra categoria (Segona Divisió Cadet Grup XIII). Podreu apostar escollint tres opcions; poseu un número u (1) si creieu que la victòria serà de l'equip local. Poseu un número dos (2) si creieu que la victòria serà de l'equip visitant. Poseu una lletra ix (X) si creieu que el resultat final serà d'empat. Podeu enviar les vostres respostes al següent mail; Victuu.blondie@gmail.com o bé a victorcollell@hotmail.com. També podeu entregar-me a mi personalment (Víctor Collell) un paper amb els matxos i les vostres apostes. Cada setmana hi haurà algú que tindrà més encerts que un altre, i ja pensarem en algun premi especial (no us espereu res especial (ni no especial)) =). Les votacions es tancaran cada divendres a les 00:00 h. Qualsevol mail enviat a partir d'aquella hora serà rebutjat (tot i que sé que poca gent enviarà mails a altes hores de la matinada per apostar!) =). Rebreu un mail de tornada conforme hem rebut les apostes. És totalment gratuït.
Apostes per la jornada 11 de la Segona Divisió Cadet Grup XIII (dies 22 i 23 de desembre):
























Que la sort us acompanyi!

No hay comentarios:

Publicar un comentario